Új jelszó kérése
 

Biokats Premium macskaalom 8kg

Biokats Premium macskaalom 8kg
Biokats Premium Macskaalom - Biokats prémium macskaalom Biokats prémium macskaalom -az alom, aminek tökéletes a nedvszívó hatása- mind az Ön mind a macskája elvárásának maradéktalanul megfelel.
2 159 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Biokats Premium Macskaalom – Biokats prémium macskaalom Biokats prémium macskaalom –az alom, aminek tökéletes a nedvszívó hatása– mind az Ön mind a macskája elvárásának maradéktalanul megfelel.

A Biokats prémium macskaalommal nagyon magas minőséget kínálunk, az alapanyagok választását illetően és a gyártási technológiát nézve is. A Biokats prémium macskaalom tiszta, natúr kemény agyagból készül. A Biokats prémium macskaalomhoz semmiféle töltő vagy illat adalékanyagot nem szükséges adni. Nedvszívó hatása meghaladja a 270%-ot is. A gyors nedvszívó hatás biztosítja a baktériumok és a szagok azonnali likvidálását.

A Biokats prémium macskaalom a macskák természetes szükségleteinek a kiszolgálására lett kifejlesztve. Az alom szemcsék átmérője is megfelelő, figyelembe véve a macskák érzékeny tappancsát. Biokats prémium a legtökéletesebb macskaalom, mivel 8kg Biokats prémium macskaalom 22liter nedvességet képes felszívni! 

• Különlegesen hosszan tartó szag megkötés
• Különlegesen kiadós
• Különlegesen erős csomóképződés
• Különlegesen higiénikus
• Csekély portartalom

Optimális használat:
1. A tiszta macskavécét kb. 7 cm magasan beszórjuk a macskaalommal
2. Az összecsomósodott almot és macskaürüléket naponta távolítsa el a macskaalomból
3. A háztartási hulladékkal együtt eltávolítható, vagy a bio-kukába önthető (vegye kérem figyelembe az Önkormányzati előírásokat), Ne öntse a WC-be!
4. Csak a kivett mennyiséget öntse utána - ettől annyira kiadós a Biokats macskaalom.

Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Biokats
Állat
Macska
Cikkszám
103103
Tömeg
8 kg/db
Webáruház készítés